12 Restaurants nodigen je uit
Innocent Drinks

Het verhaal van innocent drinks begint met Jon, Richard en Adam, drie vrienden van de universiteit die samen een bedrijfje wilden beginnen. Het leek ze een goed idee om smoothies te maken. Die zijn namelijk lekker, goed voor je en gemakkelijk, en dat leek ze een killer combinatie.

In de zomer van 1998 testten ze hun concept uit op een muziekfestival. Ze hingen een bordje op met de vraag “moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen?”. Bezoekers konden stemmen door hun lege flesje in een vuilnisbak met JA of NEE te gooien. Er werd flink JA gestemd. Na dat weekend hebben ze ontslag genomen en hebben ze innocent drinks opgericht.

Bij innocent willen ze graag dat iedereen een lang, gezond en gelukkig leven leidt. Dat doen ze door drankjes te maken van het lekkerste fruit die ze kunnen vinden, zoals de Alfonso mango’s of de Camorosa aardbeien. Die zijn niet alleen lekker, maar zitten vol goede dingen voor je lichaam. Ze gebruiken nooit sappen van concentraat, en geen toegevoegde suiker of andere onnatuurlijke toevoegingen. Daarnaast werken ze alleen met telers die netjes met hun mensen en de natuur om gaan, zijn ze bezig om één van de meest duurzame flesjes van Europa te gebruiken en geven ze minimaal 10 % van de winst aan het goede doel, vooral aan de innocent foundation. Deze onafhankelijke stichting steunt meer dan twintig projecten over de hele wereld om mensen met honger te helpen.


Amsterdam 2019

Gratis verzending

36,00 €

Inclusief btw


Uw winkelwagen

Totaal
Verzendgegevens bij de kassa