12 Restaurants nodigen je uit

Amsterdam 2018

Gratis verzending
Beschikbaar op 10 oktober

36,00 €

Inclusief btw


EEN CULINAIRE TOUR DOOR AMSTERDAM

Na het succesvol neerzetten van het internationale concept TasteTwelve vorig jaar in Amsterdam, is het nu tijd voor de 2018 Amsterdam editie. De gezelligheid en het open karakter maken deze stad zo mooi. Amsterdammers­ houden van eten en drinken buiten de deur waardoor je overal veel restaurants en bars vindt. Het culinaire karakter van Amsterdam is ‘booming’.

Om je hierin wat ‘guidance’ te bieden, hebben wij een selectie gemaakt van een aantal van onze favoriete restaurants. Elk met hun eigen verhaal, eigen soort keuken en hun eigen verrassende aspect. Wat de restaurants­ gemeen hebben, is hetgeen wij zelf enorm belangrijk­ vinden: eten van hoogstaande kwaliteit gecombineerd met perfecte service. Gerund door mensen die vol passie werken om jou een geweldige avond te bezorgen. Ga met ons mee ­op culinaire tour door onze heerlijke stad en laat ­je ­verwennen door deze restaurants en de gastro­nomische­ diversiteit. We hopen dat je net zo gaat genieten als wij en samen met je vrienden, familie, collega of geliefde mooie herinneringen gaat creëren!

Het concept is eenvoudig: kom samen met een andere restaurantliefhebber en dit boek naar deze twaalf restaurants en krijg het tweede hoofdgerecht van het huis of ontvang een korting op het meergangenmenu. Meer informatie hierover vind je op de volgende pagina. Het boek is geldig van ­1 november 2017 tot en met 31 december 2018.

We wensen jullie ontzettend veel plezier!

Sherien & Joyce

Uw winkelwagen

Totaal
Verzendgegevens bij de kassa