12 Restaurants nodigen je uit

Amsterdam 2017

Inclusief 6% btw
Gratis verzending
Levertijd: 2-3 werkdagen

36,00 €


Na het succesvol neerzetten van het TasteTwelve concept in 9 andere Europese steden, is het nu tijd om dit uit te rollen in het Amsterdamse! De gezelligheid en het open karakter maken deze stad zo mooi. Amsterdammers houden van eten en drinken buiten de deur waardoor je overal veel restaurants en bars vindt. Het culinaire karakter van Amsterdam is ’booming’.

Om je hierin wat ’guidance’ te bieden, hebben wij met hart en ziel een selectie gemaakt van een aantal van onze favoriete restaurants. Elk met hun eigen verhaal, eigen soort keuken en hun eigen verrassende aspect. Wat de restaurants gemeen hebben, is hetgeen wij zelf enorm belangrijk vinden: eten van hoogstaande kwaliteit gecombineerd met perfecte service. Gerund door mensen die vol passie werken om jou een Een culinaire tour geweldige avond te bezorgen. Ga met ons mee op culinaire tour door onze heerlijke stad en laat je verwennen door deze restaurants en de gastronomische diversiteit. We hopen dat je net zo gaat genieten als wij en samen met je vrienden, familie, collega of geliefde mooie herinneringen gaat creëren!

Het concept is eenvoudig: kom samen met een andere restaurantliefhebber en dit boek naar deze twaalf restaurants en krijg het tweede hoofdgerecht van het huis of ontvang een korting op het meergangenmenu. Meer informatie hierover vind je op de volgende pagina. Het boek is geldig van 1 december 2016 tot en met 31 december 2017.

We wensen jullie ontzettend veel plezier! Sherien & Joyce

Uw winkelwagen

Totaal
Verzendgegevens bij de kassa